Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Chrápání

Co pomáhá při chrápání???

Odpovědi na otázku

Taky jsem manželovi koupila sprej PSSST!, když jsem mu řekla, že si ho bude každý večer stříkat tak protestoval, že donosu si nic stříkat nebude, pak zjistil že se stříká do krku tak ho začal používat. teď si ho stříká každý večer a večer je klid
Manželovi zabral sprej PSSST!, který si stříká každý večer před spaním do krku a od té doby je doma klid:)
i špunty do uší
Vzbudit chrapajiciho cloveka nebo špunty do uši
Je možnost operativního řešení - tzv. plastika měkkého patra, výsledky jsou opravdu vynikající (z vlastní zkušenosti v rodině).
tak toto vyřešila žena jednou pro vždy... odstěhovala mě do obýváku :-) má to jisté nevýhody, zvláště večerní aktivity trpí, ale vyspí se :-) jasně, otočit se na bok a je to
prodávají kapičky co se nakapou na polštář
Ak sa jedná o osobu s nadváhou, tak radím schudnúť. Mali sme tento problém doma - manžel chrápal tak, že som nemohla spávať za dvomi zavretými dverami. Momentálne má však manžel o 11 kg menej a naozaj prakticky nechrápe i keď zostane ležať na chrbte. A k tej operácii - manžel ju podstúpil pred nejakými 10 rokmi - bolo to veľmi bolestivé a určtie by túto skúsenosť už nikdy nechcel zažiť i keď od toho času postúpila aj lekárska veda.
spát na boku
lehnout si na břicho a nebo špunty do uší :)
Dá se to vyřešit vatovými špunty do uší.
Spát na boku.
spát na boku nebo bohužel chrápající osobu zbudit
Slyšela jsem, že také existuje možnost operativního odstranění chrápání. Nevím přesně, jak to funguje, ale prý to jde takto odstranit.
U nás pomáhá zamlaskání.
Spát na boku, špunty do uší, či si zajděte do lékárny. tam vám poradí. Něco se na chrápaní prodává, ale zrovna nevím co to je.
jj taky otáčíme na bok
spát na boku nebo na břichu
V době chrápání je Vaše dýchání nepravidelné. Nepravidelnost dýchání může v době spánku způsobit pauzu v dýchání. Tyto pauzy mohou trvat až 10 vteřin a v době nočního spánku se mohou častokrát opakovat. Vy tyto pauzy nemusíte pociťovat, ale Váš spánek může být prerušován. To znamená, že si Vaše tělo v noci nedostatečně odpočine. Výsledkem je únava po probuzení, což nepříznivě ovlivňuje Vaše zdraví. Výzkum dokazuje, že chrápání zvyšuje riziko různých onemocnění, jako vysoký krevní tlak nebo koronární a mozková krvácení.
ležet na bohu (zašijte si do zad pižama malý míček, co Vás bude nutit spát na boku), zvlhčit vzduch v pokoji
Nejlepší je ležet na boku,jinak existují kapúky proti chrápání Asonor,Adenol,zkuste.
Spát na břiše je nejúčinnější u nás ..
Neležet na zádech je nejjednodušší recept.
Podle toho, co je příčina chrápání, lze ho odstranit chirurgicky nebo ambulantně. Zákrok lze podstoupit ve mnoha klinikách, ale bohužel to není nic bezbolestného.
ležet na boku,
Neležet na zádech to pomáhá nechrápat
Ležet na břichu
Chrápani je nepřijemný muže pomoci zmena polohy na bok . Nebo jsou na to různy léky .
většinou člověk nechrápe na boku, popřípadě nachvíli zmáčknout nos